کاهش منابع سوختهای فسیلی جهان و عدم تـجدیدپذیری آنها از یک سو و لزوم کاهــش آلودگیهای زیست محیطی از سوی دیگر، باعث روی آوردن دولـتها و شرکتهای بزرگ دنیا به منابع تأمین انرژی پاک شده است.
در سطح دنیا پیشرفتهای زیادی در این زمینه صورت گرفته است. پیشرفتهایی که به تازگی توانسته از تکنولوژی باتریهای لیتیوم یونی (برای نمونه باتری تلفن همراه) عبور کرده و نسل جدیدی از باتریها را به بازار معرفی کند، باتریهایی که بر پایه اکسیژن هوا، جریان الکتریکی تولید میکنند و بیش از ۵ برابر باتریهای لیتیوم-یونی انرژی دارند.
این نسل جدید از باتریها که بتازگی معرفی شده اند با مزیتهایی نظیر ۵ برابر شدن تولید انرژی نسبت به باتریهای لیتیومی، عدم آلودگی محیط زیست، عمر طولانی (حدود ۴ برابر باتریهای لیتیوم-یون) و زمان بسیار کوتاه شارژ و احیا، کاربردهای فراوانی در وسایل حمل و نقل الکتریکی، سیستمهای برق پشتیبان، صنایع نظامی و... دارند.
در واقع باتریهای فلز-هوا در سیستمهایی که ایمنی بسیار بالا، قیمت مناسب و قابلیت شارژ سریع اهمیت زیادی دارد، حتما به عنوان یک گزینه مطلوب معرفی میشود.
همین کاربردها باعث شده تا مجموعههای فناور بزرگ دنیا همچون تسلا و زیمنس به دنبال تجاری سازی این محصول باشند و تلاش میکنند از این رهگذر آینده صنعت انرژی جهان را به دست بگیرند.
همچنین بازار این نسل از باتریها حدود ۱۰۰۰میلیارد تخمین زده شده است که در صورت تجاری سازی درآمد زیادی نصیب شرکتها و کشورهای تولید کننده آن خواهد شد.